Onze diensten

Afspraak op locatie

We leveren edelstenen aan goudsmeden (in opleiding) en juweliers. Ben je op zoek naar unieke edelstenen om jouw edelstenencollectie aan te vullen? Stop dan met zoeken! Wij bieden een ruime collectie van natuurlijke edelstenen in verschillende slijpsels, vormen en maten. Al onze edelstenen zijn met de hand geselecteerd, natuurlijk en uniek!

We komen naar jou toe!
Het aankopen van de perfecte edelstenen voor je nieuwe collectie of maatwerk opdracht voor een klant is niet te vergelijken met het online shoppen van een paar schoenen. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om een locatiebezoek in te plannen. Wij komen dan naar jouw atelier of werkplaats met onze collectie, zodat je deze niet hoeft te sluiten. We plannen hiervoor ruim de tijd in, zodat je in alle rust de pronkstukken uit onze collectie bekijken, voelen en ervaren. 

Ben je benieuwd naar onze collectie en wil je deze van dichtbij bekijken? Plan dan
hier een afspraak op locatie in. 

N.B. Een afspraak op locatie is vrijblijvend en er is geen minimum afnamebedrag aan verbonden. We maken geen onderscheid tussen starters en goudsmeden die al jaren mee lopen. We streven naar een lange termijn samenwerking met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen en begrip. 

P.S. Mocht je andere collega goudsmeden willen uitnodigen om aan te sluiten tijdens de afspraak, dan zijn deze meer dan welkom!

Afspraak op locatie
Afspraak op locatie goudsmid

Specifieke zoekopdrachten edelstenen

Ben je bezig met het ontwerpen van een nieuwe collectie en op zoek naar bepaalde edelstenen hiervoor? Of heb je een maatwerk opdracht van een klant waar ze een specifieke edelsteen voor in gedachten hebben? Laat het ons weten! Wij kunnen dan gericht inkopen of de edelstenen op maat laten slijpen. 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

We kijken ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten!

Op deze pagina heb je in het kort kunnen lezen wat we zoal doen. Lijkt het je leuk om persoonlijk kennis te maken? Dan plannen we met plezier een vrijblijvend kennismakingsgesprek in! Van daaruit kunnen we kijken of het klikt en hoe we kunnen samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat vertrouwen en wederzijds begrip de basis vormen voor een langdurige zakelijke relatie.