Bedankt voor de fijne samenwerking in 2021!

You are a true gem!


Alvast een afspraak inplannen voor 2022?

Kijk in onderstaande agenda voor de actuele beschikbaarheid en vraag direct een afspraak op locatie aan het formulier in te vullen. 

Bezichtiging collectie op jouw locatie (+/-1 dagdeel)

Ben je op zoek naar nieuwe edelstenen voor je collectie? Of wil je als één van de eersten de nieuwste items uit onze collectie zien, nog voordat ze online worden aangeboden via social media? Maak dan een afspraak voor een bezichting op jouw locatie! 

Tijdens deze afspraak kom ik (Minou) naar jouw atelier/werkplaats en neem hierbij de nieuwste collectie mee. Hiervoor plan ik ruim de tijd in (minimaal een dagdeel), zodat je meer dan genoeg tijd hebt om onze ruime collectie van edelstenen te bekijken, voelen en ervaren. Mocht je collega goudsmeden of leerlingen willen uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn, dan zijn zij natuurlijk meer dan welkom! Ook goed om te weten: Er is geen afnameverplichting verbonden aan deze afspraak.

Via het inschrijfformulier hiernaast kun je een afspraak aanvragen en hierbij jouw voorkeursdatum en -dagdeel opgeven. Na ontvangst van jouw aanvraag neem ik altijd nog telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen en de tijden af te stemmen.

Mocht jouw aanvraag onverhoopt qua afstand of tijd niet te combineren zijn met een andere afspraak die dag, dan laat ik het z.s.m. weten en dan plannen we een nieuwe datum.

Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31