AFSPRAAK MAKEN

In jouw atelier of werkplaats

Bezichtiging collectie op jouw locatie (+/-1 dagdeel)

Ben je op zoek naar nieuwe edelstenen voor je collectie? Of wil je als ÊÊn van de eersten de nieuwste items uit onze collectie zien, nog voordat ze online worden aangeboden via social media? Maak dan een afspraak voor een bezichting op jouw locatie! 

Tijdens deze afspraak kom ik (Minou) naar jouw atelier/werkplaats en neem hierbij de nieuwste collectie mee. Hiervoor plan ik ruim de tijd in (+/- een dagdeel), zodat je meer dan genoeg tijd hebt om onze ruime collectie van edelstenen te bekijken, voelen en ervaren. Mocht je collega goudsmeden willen uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn, dan zijn zij meer dan welkom! Ook goed om te weten: Er is geen afnameverplichting verbonden aan deze afspraak.

Via de agenda kun je een afspraak inplannen op jouw voorkeursdag en -tijd. Na ontvangst van jouw aanvraag neem ik altijd nog telefonisch contact met je op om de afspraak definitief te bevestigen.

Mocht jouw aanvraag onverhoopt qua afstand of tijd niet te combineren zijn met een andere afspraak die al gepland staat op die dag, dan laat ik het z.s.m. weten zodat we een nieuwe datum kunnen prikken.